Poštujmo različitosti i gradimo zajedništvo

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 22. ožujka 2021. - 9:06
Autor: 

U nedjelju, 21. 3., u online okruženju u JU OŠ “Narodni heroj Savo Ilić” obilježen je Svjetski dan osoba s Down sindromom.

Poštujmo različitosti i gradimo zajedništvo u našoj školi – poslali su video poruku učenici 8.3 razreda sa svojom nastavnicom Angelom Dabetić, u želji da daju podršku osobama s Downovim sindromom i podsjete na značaj stvaranja atmosfere jedinstva i zajedništva u školskom okruženju i šire.

Različitosti nas okružuju, a uz njih smo samo bogatiji i jedinstveniji - poručuju i mali prvaci sa svojim nastavnicama Mirjanom Ilić, Danijelom Tatar i Milenom Roganović, uz video klipove podrške i simbolike poštovanja različitosti.

Za našeg Vladana – topli zagrljaji učenika 5. razreda i njihove učiteljice Tanje Roganović, kroz emotivne poruke i crteže, podsjetili su još jednom njihovog druga Vladana na uvijek prisutnu ruku drugarstva i zajedništvo razreda.

Za pružiti ruku prijateljstva i razumijevanja u ovoj školi su uvijek otvorena vrata i srca njenih učenika i nastavnika.

Još jednom su vrijedni i kreativni učenici i nastavnici pokazali da se prave životne vrijednosti njeguju neovisno od uvjeta rada i trajanja školskog sata.

Linkovi video poruka

https://www.youtube.com/watch?v=CQ79-jIjq2c

https://www.youtube.com/watch?v=YO-SiPAmSAA&t=9s

https://www.youtube.com/watch?v=Sdz8Vj5TV8s