Potpredsjednik Janović o tekućim radovima u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 13. veljače 2020. - 8:59
Autor: 

Potpredsjednik Općine Tivat Ilija Janović obišao je radove u Gradiošnici, gdje se nastavljaju radovi na rekonstrukciji i adaptaciji boćarskih zogova u Gradiošnici. Protekle godine je uređeno čeličnim konstrukcijama i natkrivanjem terena, a netom su također odrađeni radovi na podlozi, postavljena kvalitetna rasvjeta, kao i sanirana podloga za igranje. U planu je postavljanje i montažne tribine, kao  i dodatno uređenje zaštitne ograde oko terena.

Potpredsjednik Janović je istakao kako se nada da će se radovi završiti   tj. realizirati kako je i očekivano, na zadovoljstvo  kako mještana Gradiošnice tako i svih građana Tivta.  Rekao je kako su investicije zahtjevne te  se osvrnuo i na radove na novoj saobraćajnici Gornje Seljanovo – Ruljina  te na fazu proširenja kanalizacijske mreže  na Gornjem Seljanovu i Gornjem Kalimanju.

„Radovi iziskuju trud, stručnost i efikasnost. Svjesni smo da dolazi do određenih prepreka, što je i za očekivati kada su određene investicije u pitanju, ali se nadam da će na kraju sve proći u najboljem redu te da će građani Tivta biti zadovoljni  završenim tj. realiziranim projektima“- ističe Janović.