Poziv klapama za prijavu na 20. "Klape va Mandraće"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 17. travnja 2023. - 9:46
Autor: 

 "Klape va Mandraće", popularna manifestacija,  koja okuplja izvrsne klape u prekrasnom ambijentu, ove će godine doživjeti svoje jubilarno dvadeseto izdanje i to 28. srpnja, kada će klape ponovno zapjevati i odličnim izvedbama "ozvučiti" Volosko na jedinstvenooj  lokaciji – va Mandraće.

Ova tradicionalna i uvijek odlično posjećena manifestacija ove će se godine održati pod uvjetima, koji su skoro jedinstveni posljednjih godina što se tiče klapskih nastupa, manifestacija i festivala – klape nastupaju a capella, bez glazbene pratnje, a takva se izvedba posebno cijeni i daje pun naglasak samoj vokalnoj izvedbi.

Organizator klapskog susreta je Udruga MKM iz Opatije koja tako nastavlja tradiciju organiziranja jedinstvenih manifestacija koje baštine klapsku pjesmu, a veliku podršku manifestaciji tradicionalno daju Grad Opatija, Turistička zajednica Grada Opatije, Primorsko – goranska županija TZ Kvarnera kao i brojni vološćanski ugostitelji.

Klape se za svoj nastup mogu prijavit putem e-maila na kzu.mkm.opatija@gmail.com i telefonom na 091/ 57 56 508.

Za jubilarno izdanje organizator najavljuje i iznenađenja, stoga još jednom poziva klape da se prijave kako bi izvrsnom pjesmom zajedno obilježili jubilarno izdanje ove popularne manifestacije koja slavi klapsko pjevanje.

Photo: Foto Luigi

Kontakt: Irena Radovanović, 091/ 57 56 508