Poziv za sudjelovanje u online obuci „Značaj društvenih medija za promociju turizma”

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 02. travnja 2021. - 14:46
Autor: 

Općina Tivat i Sekretarijat za društvene djelatnosti pozivaju sve zainteresirane srednjoškolce i studente da budu dio dvodnevne online obuke na temu "Značaj društvenih medija za promociju turizma", koja se održava 7. i 8. 4.,  u 18 h, a u okviru koje će svoje iskustvo u radu i dosadašnje prakse predstaviti dr. Bojana Femić Radosavović, izvršna direktorica kompanije "UM Akademija" i suradnica u nastavi na Fakultetu političkih nauka UCG.

U dva dana rada, ona će sa suionicima razgovarati na dvije podteme:

- Društveni mediji - osnovni koncepti i značaj pričanja dobrih priča

- Storytelling i online brendiranje u turizmu

Ova obuka se realizira u sklopu Lokalnog akcionog plana Općine Tivat u dijelu unapređenja i razvoja vannastavnih aktivnosti, zasnovanim na potrebama mladih, kao i povećanja informiranosti mladih.

Radionice su besplatne i organiziraju se u sklopu projekta Europske omladinske kartice (EYCA), koji se u Tivtu realizira pod pokroviteljstvom Općine Tivat i Sekretarijata za društvene djelatnosti, u suradnji sa NVO Centar za omladinsku edukaciju i Upravom za sport i mlade. Aktivnost je namijenjena učenicima/ma završnih razreda srednje škole, kao i studentima/icama koji žive u Tivtu, koji će nakon dvodnevne obuke preuzeti potvrde o sudjelovanju od organizatora.

U nastavku je link za Google formular za prijavu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnp5lJ05tLUnf8jwXNrtrGkiJENVvjZPjIjPcBZzoRYQoBiw/viewform