Prijem za boćara Graciju Stjepčevića

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 15. travnja 2021. - 14:25
Autor: 

Predsjednik Skupštine općine Tivat dr. Andrija Petković upriličio je prijem za mladog boćarskog reprezentativca Crne Gore, Graciju Stjepčevića i njegovog trenera u matičnom klubu Mira Petkovića. Povod za susret bio je nedavni Stjepčevićev uspjeh - postavljanje juniorskog i omladinskog rekorda u disciplini „precizno izbijanje“. Stjepčević je ovaj rezultat postigao igrajući za „Sokol“ iz Dubrovnika, dok mu je matični klub boćarski klub „Palma“ iz Tivta.

Ističući kako je ovaj rezultat od posebnog značaja za cijeli Tivat, predsjednik SO je dodao: „Poznajem Graciju od kada je počeo da se bavi bućanjem i čast mi je što se danas mogu pohvaliti prijemom za jednog rekordera u ovom sportu. Mi Bokelji volimo buće, a svaki uspjeh naših mladih sportista prilika je da se ovaj sport dodatno popularizuje.“ Predsjednik SO izrazio je nadu da će relevantne sportske institucije prepoznati ovaj uspjeh i djelovati u skladu sa tim.

Zahvaljujem predsjedniku SO na prijemu. Takođe zahvaljujem i Crnogorskom bućarskom savezu, posebno treneru Petkoviću. Rezultat koji sam ostvario nije došao slučajno. On je rezultat velikog rada“ – naglasio je Stjepčević i najavio Svjetsko prvenstvo u bućanju, koje će se održati u Francuskoj u rujnu ove godine.