Prikupljena sredstva u humanitarnoj trci za kotorski azil

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 30. lipnja 2015. - 11:22
Autor: 

U humanitarnoj trci, koja je u organizaciji Međunarodne skole Knightsbridge održana ranije tijekom lipnja s ciljem prikupljanja sredstava za kotorski azi,l sudjelovalo je oko 130 sudionika iz Tivta i Kotora.

Na manifestaciji je prikuljeno ukupno  1026 eura koji ce biti uplaćeni na račun kotorskog azila za pse.

To je inače prvi put da se ovakav projekt realizira, a ono što je najinteresantnije je da su na pripremi događaja najviše radila djeca – učenici iz međunarodne škole KSI Montenegro koja je pokrenula inicijativu, te iz srednjih i osnovnih škola iz Tivta iz kojih se odazvao veliki broj učenika volontera i prijavljenih sudionika trke.

Ovogodišnja humanitarna trka, u dužini od 4 km, za koju se iz organizacije nadaju da će prerasti u tradicionalno dešavanje, održana je na stazi od Upravne zgrade Adriatic Marinasa (Dom Vojske), kroz Seljanovo i Donju Lastvu, marinu Porto Montenegro, a potom gradskim ulicama i kroz gradski park do škole KSI Montenegro.

Brojne donacije za organizaciju trke, nagradnu lutriju i podršku dešavanju, pored generalnih sponzora trke – škole Knightsbridge i kompanije Adriatic Marinas, pristigle su iz Luštice Development, Lovćen Osiguranja, te mnogobrojnih drugih poduzeća i pojedinaca.