Proglašeni najbolji za “ Turistički cvijet 2016.”

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 11. lipnja 2016. - 10:42
Autor: 

Sinoć  je  na bazenu  hotela „Kamelija“ u Donjoj Lastvi dodjelom završena je tradicionalna manifestacija “Turistički cvijet 2016.”,  koja  je po 23 put organizirala Turistička organizacija Tivat.

Žiri, koji je radio u sastavu:  Tanja Krstović, Suada Bešković, Zdenka Glavočić i Dijana Giljača odlučio  je tko su najbolji u 2016.

Najljepša dvorišta su:  Ane Marije Luković iz Tripovića i  Ksenije Samaradzić iz Dumidrana, a za manja dvorišta nagrađene su Nada Radonjić iz Kukoljine i Zorica Kikanović iz Gošića.  Nagradu za najljepši balkon dobile su Marija Marić -  Župa, Nada Grbović - centar grada i Tonka Perušina iz Donje Lastve, a za hortikulturnu posebnost nagradu je dobio Milenko Nikolić iz Donje Lastve. Najbolju živu ogradu imaju Slavko Slavović -  Krašići i Evica Radović - Novo naselje. Za višegodišnji doprinos u hortikulturnom uređenju grada dobila je Senka Radmilo iz  Dumidrana. Za najljepšu zelenu površinu ispred poslovno-ugostiteljskog objekta dobili su Waikiki -  Ljubo Arsić i Montefis, a  nagradu za najljepšu zelenu površinu ispred stambenog objekta dobila je stambena zgrada Lukovića barake.

Nagrađenima će Turistička organizacija, po prvi puta ove godine organizirati izlet u  Trsteno, a planiran je i posjet Dubrovniku.

U zabavnom dijelu programa sudjelovali su: Svetlana  Raičković, grupa „Grlice“ i mažoretke  kluba „Modest“. Organizirana  je i nagradna igra u kojoj su sudjelovali svi prisutni na terasi Kamelije.