Program kotorskog Kulturnog centra u listopadu

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 30. rujna 2017. - 9:29
Autor: 

Program kotorskog Kulturnog centra u listopadu počinje proslavom Dječje nedjelje, kazališnom predstavom – VITAMINI ZDRAVI FINI, u suradnji s Drugom osnovnom školom iz Budve i Osnovnom školom „Njegoš“ iz Kotora.

Zbog velikog zanimanja, predstava je na repertoaru 2. listopada i to u dva termina – u 10h i u 11.30h. 

Program Dječje nedjelje trajat će do 7. listopada uz crtane filmove u Kinu „Boka“, radionice na temu „Bajke“ u Gradskoj biblioteci i čitaonici, radionicu interaktivnog slikarstva Dubravke Milivojević i predstavu LJEPOTICA I ZVIJER u Velikoj dvorani Kulturnog centra (4.10.2017.g. u 12h i u 17h).

DJECA SU UKRAS SVIJETA naziv je glazbenog programa u kome sudjeluju: Plesni studio „Alisa“, Horovi OŠ “Savo Ilić” i OŠ “Njegoš”, Mažoretke “Fešta“, ” Mala  sirena”, „Infinity” , Anja Miljenović,  Bato Katharos i Vasilisa Zefa (3.10. u 18h).

Tijekom Dječije nedjelje predstavit će se i Baletska škola Aleksandre  Dejanović sa Bokeljskom Anđelinom balerinom (6.10.) a Škola mentalne aritmetike Suan Pan  će Kroz igru znanja pronaći radost u moru pinjata (7.10.).

POKLON GRADU – Koncert KALIOPI biće održan na Trgu od oružja, u petak 6. listopada u 21sat.

Ljubitelji klasične glazbe moći će uživati u gudačkom kvartetu DOCLEA, u Muzičkoj dvorani Kulturnog centra 16. listopada u 20.30h.

U Gradskoj galeriji ovog mjeseca bit će otvaranje izložbe Biljane Jotić, povjesničarke umjetnosti iz Kotora. U pitanju je kustoski  projekt Umetnost na papiru (19. listopad u 19h).

Kazališni program počinje predstavom HIPERTENZIJA, redatelja Svetislava Basare, u kojoj glume Predrag Ejdus i Branislav Trifunović (10. listopad u 20h).

Nataša Ninković i Zoran Cvijanović gostovat će s predstavom PRAH, režisera Veljka Mićunovića, u četvrtak 26. listopada u 20h.

Trenutno najgledaniji film SLUČAJEVI PRAVDE – The books of knjige na repertoaru je 17,18. i 19. listopada od 20h u Velikoj dvorani Kulturnog centra.

Nakon Dana europskog filma u rujnu, ovaj mjesec rezerviran je za Dane nordijskih filmova  u Kinu „Boka“ od 23.10. – 30.10.

Predavanje koje organiziraju u suradnji s JZU Dom zdravlja Kotor – Nasilje u porodici – emocionalno, psihičko i fizičko zlostavljanje djece održat će eminentni stručnjaci iz ove oblasti  u press dvorani Kulturnog centra, u četvrtak 26. listopada u 18h.