Program Kulturnog centra „Nikola Đurković“ za studeni

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 29. listopada 2016. - 9:21
Autor: 

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor i za studeni je pripremio bogat i raznovrstan program, koji počinje 1.11., s početkom  u 20h filmom „Venecijanski sindrom“, u Kinu „Boka“, a u suradnji s NVO Expeditio.

Ljubitelje kazališne  umjetnosti čekaju  tri  predstave.

U srijedu 2. 11.,  u Velikoj dvorani  Kulturnog centra gostuje Zvezdara teatar s predstavom – VOZ. Glume Voja Brajović i Sergej Trifunović. Početak je u 20h.

U petak, 11. 11., u 20h očekuje vas  Kazališna družina Kolarin iz Dubrovnika, s komedijom VJERA IZNENADA.

Predstava CRVENO – Grad teatra Budva, u režiji Danila Marunovića,  bit će odigrana u Velikoj dvorani Kulturnog centra u srijedu 23. 11.,  u 20 sati. Glume: Branislav Lečić i Marko Grabež.

 Film JESEN SAMURAJA  prikazivat će se, zbog tehničkih uvjeta  u Velikoj dvorani  kotorskog Kulturnog centra u  četvrtak i petak (3. i 4. 11. i to u 17.30h i u 20h).

Profesor kvantne fizike   Spasoje Vlajić održat će predavanja u Kinu „Boka“ u ponedjeljak 7. 11., u 19h. Teme: ŽIVOT POSLIJE ŽIVOTA i TAJNE BESMRTNOSTI

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor i JZU „Dom zdravlja“ Kotor potpisali su Sporazum o suradnji o organiziranju  i realizaciji tribina, seminara i predavanja iz oblasti medicine i socijalnih tema. Suradnja između ove dvije ustanove počela je krajem rujna tribinom o sigurnosti cjepiva.

Tema naredne tribine, koja će se održati u srijedu 9. 11., u 18h u press sali  je GRIP-  ZNAČAJ I PREVENCIJA.

Ljubitelje sedme umjetnosti obavještavamo da se , pored redovitog  filmskog programa, organiziraju  DANI ARGENTINSKOG FILMA, u Kinu „Boka“ od 15.do 19. 11., od 20h.

Koncert OD KVARERA PA DO LIJEPE BOKE, s grupom Lungomare bit će održan u Velikoj DVORANI Kulturnog centra u subotu 19. 11.,  od 19.30h

Gradska biblioteka i čitaonica priprema promociju knjige SREĆE I LJUBAVI, autora Živka Nikolića.  Izdavač knjige je JU Kulturni centar „Nikola Đurković“, a književna  večer  je planirana za utorak 22. 11., u 19.30h u dvorani Kina „Boka“.

 Sinkronizirani animirani film PADDINGTON očekuje mališane u četvrtak, petak i subotu 24.,25. i 26. 11., od 18 sati u Kinu „Boka“.