Promocija knjige „ Sa druge strane obloga“ u Kotoru

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 08. ožujka 2019. - 8:54
Autor: 

U ponedjeljak, 11. 3.,  s početkom u 19 sati  u Multimedijalnoj dvorani  Kulturnog centra ,,Nikola Đurković'' u Kotoru bit će organizirana  promocija knjige „Sa druge strane obloga“, Blogdana Stevanovića Bogdana.

Kroz razgovor s prisutnim ljubiteljima suvremenih priča i popularne psihologije, autor će odgovoriti na sva pitanja i otkriti moć riječi.

„Da li ste se ikada zapitali šta se nalazi sa one strane obloga od mastila? Kako biste se osjećali kad biste saznali da iz svake rane može izrasti cvijet ako na nju privijete lijepe i istinite riječi? Na stranicama ove knjige Bogdan Stevanović nam otkriva da se sa one strane obloga ne nalaze rane, već riječi što liječe. Knjiga Sa druge strane obloga ima dva dijela, odnosno dva poglavlja, a čitalac bira da li će je čitati od početka ili od kraja, jer je kraj zapravo novi početak“.

Bogdan Stevanović rođen je u Beogradu 17. 12. 1988. godine. Završio je Trinaestu beogradsku gimnaziju, a nakon toga je diplomirao na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na Odsjeku za turizmologiju. Poslije osnovnih studija pohađao je master studije turističkog novinarstva na Univerzitetu Autonoma u Barceloni. Autor je projekta „Svet dostupan svima“, osnovanog s ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama, koje koriste invalidska kolica. Jedan je od osnivača humanitarnog pokreta Pokaži malo da ti je stalo. Izabravši ime Blogdan, od prosinca  2014. godine piše istoimeni blog,  koji je za dvije godine okupio više od 100.000 pratitelja. Priče s bloga prenosili su vodeći online  i tiskani mediji u zemlji i regiju. Bogdan je TEDx govornik i kolumnist.