Promocija knjige "Split, ljubav bez kraja"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 03. rujna 2019. - 17:41
Autor: 

Ovoga petka, 6. 9. , u Domu kulture "Josip Marković" u Donjoj Lastvi  održat će se promocija  knjige poznatog crnogorskog publicista, mr. sc. Zorana Poleksića,  naslova "Split, ljubav bez kraja".  Program počinje u 20 sati.

Na  predstavljanju će govoriti  poznati crnogorski književnik i predsjednik Crnogorskog društva nezavisnih književnika  Milorad Popović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative i Hrvatske krovne udruge ,, Dux Croatorum"  Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore Zvonimir Deković i autor.

Projekt je financiran sredstvima Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore, a održava se uz potporu Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore i Hrvatske krovne zajednice "Dux Croatorum" .

Zoran Poleksić je, pored više stručnih radova, autor 24 knjige i publikacije iz područja sporta, sportskog turizma, psihologije sporta i ekonomskog regionalnog razvoja. Promocije Poleksićeva stvaralaštva održane su u brojnim  gradovima, kako crnogorskim tako i hrvatskim, te i u Beogradu, Novom Sadu i Kijevu.

Zoran Poleksić se nekoliko godina aktivno bavio boksom i obavljao dužnosti u nekim crnogorskim klubovima i savezima. Sudjelovao je u organizacijama više sportskih i sportsko- turističkih događaja.