Promocija programa prekogranične suradnje

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 18. srpnja 2019. - 11:48
Autor: 

 

Kancelarija za europske integracije Vlade Crne Gore i Direkcija za europske integracije Bosne i Hercegovine, u ulozi operativnih struktura za provođenje IPA Programa prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014 .- 2020., u suradnji s Općinom Tivat, organizirat će promociju programa u petak, 19. 7.,  u 12 h  u zgradi Općine  Tivat.

Pozdravne riječi uputit će Petar Vujović, v.d. sekretara Sekretarijata za turizam i poduzetništvo, Općina Tivat, Miodrag Račeta, načelnik Odsjeka za europsku teritorijalnu suradnju, Kancelarija za europske integracije Vlade Crne Gore i Nada Bojanić, šefica Službe za programe teritorijalne saradnje, Direkcija za europske integracije Bosne i Hercegovine. Program će predstaviti Goran Đurović iz Zajedničkog tehničkog sekretarijata Programa, a bit će prikazani i kratki filmovi o primjerima dobre prakse.

 Cilj promotivnih aktivnosti je širenje informacija o mogućnostima koje pruža Program, dosad ostvarenim rezultatima i planovima za naredni period, a istovremeno i animiranje potencijalnih aplikanata iz programskog područja za aktivnije sudjelovanje u Programu.

Prethodno će promocija biti organizirana na Žabljaku, a planirana je organizacija ukupno šest promotivnih skupova u programskom području, koje uključuje 56 općina  iz Bosne i Hercegovine i 14 općina  iz Crne Gore.

Promotivni skupovi će se održati u Tivtu i Žabljaku (Crna Gora), kao i Sarajevu, Foči, Trebinju i Ljubuškom (Bosna i Hercegovina).