Raspored za nastavu hrvatskoga jezika i kulture u Kotoru i Tivtu

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 10. listopada 2020. - 20:20
Autor: 

Idući tjedan počinje nastava hrvatskoga jezika i kulture u Boki. U dobrom raspoloženju i u skladu s preporukama za zaštitu zdravlja učenika i zaposlenih ulazimo u novo poglavlje ove školske priče. Na mjesto učiteljice Brankice Vrbat stigla je Valentina Sertić.

Nastava će se kao i dosad odvijati u OŠ “Njegoš” u Kotoru i OŠ “Drago Milović” u Tivtu. U nastavku vam donosimo raspored grupa po uzrastima i gradovima:

KOTOR

I. grupa, djeca od 1. do 4. ili 5. razreda OŠ:            PETAK, 14:00-15:00h

II. i III. grupa, djeca od 6. razreda OŠ do 4. razreda SŠ:       SRIJEDA, 14:00-15:00h

TIVAT

I. grupa, djeca od 1. do 4. ili 5. razreda OŠ:            UTORAK, 17:00-18:00h

II. grupa, djeca od 5. do 8. razreda OŠ:                           UTORAK, 18:30-19:30h

III. grupa, djeca od 9. razreda OŠ do 4. razreda SŠ:   ČETVRTAK, 18:00-19:00h

Napomena: U Tivtu su moguće manje izmjene u rasporedu. O njima će svi uključeni biti pravovremeno obavješteni.

Grupe su formirane u dogovoru s roditeljima i ravnateljima navedenih škola. Trajanje nastave prilagođeno je mjerama koje su na snazi u osnovnim i srednjim školama za vrijeme trajanja pandemije COVID-19. Jedina grupa u kojoj je dosegnut maksimalan broj učenika po učionici (15) je II. grupa u Tivtu. U ostalim grupama broj učenika nije veći od 10. 

Svi roditelji čija djeca ne mogu pohađati nastavu u navedenim terminima trebali bi se javiti na sljedeći e-mail: hr.nastava.cg@protonmail.com

Nastava nije obavezna i stoga su dopuštene kolizije s drugim aktivnostima, ali bilo bi poželjno za njih donijeti potvrdu roditelja ili voditelja druge izvannastavne aktivnosti.

Roditelji koji tek žele upisati djecu na nastavu, a nisu bili na roditeljskom sastanku, mogu se javiti na navedeni e-mail ili tražiti kontakt nove učiteljice Valentine Sertić od roditelja čija djeca već pohađaju nastavu.

Isto mogu učiniti i svi koji imaju dodatna pitanja vezana uz održavanje nastave.

Radujemo se početku nastave hrvatskog jezika, jer to ujedno znači da uskoro kreće i nova sezona radijske emisije „Mladi Hrvati Boke“ u režiji polaznika nastave i njihove nove učiteljice.

Sretno svima i do slušanja!