Regent Porto Montenegro na korak do World Luxury Hotel nagrade

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 10. lipnja 2015. - 8:58
Autor: 

Regent Porto Montenegro je na korak do osvajanja prestižne World Luxury Hotel nagrade koja se dodjeljuje u oblasti luksuznog turizma. Korak koji dijeli hotel od trenutka kada će mu ovaj Oskar za turizam i hotelijerstvo biti uručen je online glasanje koje će trajati od 8. lipnja do 19. srpnja na linku http://www.luxuryhotelawards.com/node/add/vote/222566

U veljači ove godine, Regent Porto Montenegro je po prvi puta nominiran za priznanje World Luxury Hotel Awards. Ovaj hotel je jedini iz Crne Gore koji je u trci za ovu laskavu titulu. Samim tim što je Regent Porto Montenegro nominiran, svrstan je rame uz rame s ostalim hotelima iz lanca Regent Hotels & Resorts koji su bili nominirani ili pobjednici poput hotela Regent na Tajlandu (Regent Phuket Cape Panwa) 2014. godine.

“Počastvovani smo nominacijom koja je u hotelijerstvu sama po sebi privilegija. Osvajanje ovog priznanja bi predstavljalo čast i potvrdu kvaliteta dosadašnjeg rada, kao i obavezu da kontinuirano unapređujemo kvalitet usluga i sadržaja. Nadamo se da će naši gosti i partneri prepoznati važnost glasanja i podržati nas u našem nastojanju da ovaj “Oskar” nađe dom u Tivtu” poručuju iz menadžmenta hotela Regent.

World Luxury Hotel Awards je globalna organizacija koja nominira svjetske hotele luksuzne kategorije koji zadovolje standarde besprekorne usluge i luksuznog smještaja za ovo renomirano priznanje. Nagrada se dodjeljuje s ciljem unapređenja postojećih i promocije izuzetnih standarda unutar segmenta luksuznog hotelijerstva. Hotelima koji dobiju najviše glasova putem online ankete uručuje se ovo važno priznanje na Gala ceremoniji tijekom druge polovice godine dok je sama nominacija za ovako prestižnu nagradu dodatna podrška promociji hotela i Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije na globalnoj razini.