Regent Porto Montenegro u The Sunday Times-u

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 30. lipnja 2015. - 9:24
Autor: 

Regent Porto Montenegro našao se na stranicama prestižnog časopisa The Sunday Times-a, koji svojim renomeom i tiražom važi za jedan od najcjenjenijih u Velikoj Britaniji.

Sandej Tajms, iznimno popularan i prestižan nedjeljnik, u svojoj sekciji Putovanja ovog lipnja bavio se hotelima koji su dobili „pečat odobrenja“ od strane svjetski poznatih zvijezda, koje svakako nisu preskočile da borave u Regent Porto Montenegru. Autor članka VIP Hoteli prošetao je svim kontinentima u potrazi za novootvorenim hotelima koji su ugostili velika imena svjetskog šou biznisa. Svoje mjesto među luksuznim hotelima iz Pariza, Istanbula, Njujorka, Majamija, Tel Aiva, Šri Lanke, našao je i Regent Porto Montenegro koji je za manje od godinu dana od svog otvaranja imao priliku ugostiti imena džet-seta. Dita Von Tiz i gitarista Miloš Karadaglić, neke su od zvijezda kojima je Regent Porto Montenegro bio mjesto za odmor, relaksaciju i prepuštanje ljepotama Mediterana.

Uz brojne komplimente vezane za samu arhitekturu i dizajn hotela, The Sunday Times je usporedio Crnu Goru s Monakom i skrenuo je pozornost  svima koji se odluče da je posjete istraže luksuznu marinu za jahte Porto Montenegro i šik Lido bazen, dok uživaju u komforu Regent hotela.

Podsjećamo, za nešto manje od godinu dana Regent Porto Montenegro je uživao pozornost brojnih inozemnih medija. Počevši od ubrajanja ovog hotela na Conde Nast Traveler listu najboljih hotela za posjetiti u 2015. godini u Rusiji i Ujedinjenom Kraljevstvu, do predstavljanja u brazilskom izdanju časopisa Elle. Uz brojna priznanja iz svijeta luksuznog turizma i nominaciju za World Luxury Hotel nagradu, ovaj hotel sigurno korača ka samom vrhu.