Sjajna atmosfera na „Fešti od rogača“ uz Alena Nižetića

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 17. kolovoza 2019. - 11:09
Autor: 

Tradicionalna, deseta po redu„Fešta od rogača“ održana je jučer u organizaciji Hrvatske krovne zajednice „Dux Croatorum“, a uz potporu: Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, Općine Tivat, Hrvatske građanske inicijative, Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore, Ledo d.o.o., Turističke organizacije – Tivat.

Goste je zabavljao popularni hrvatski glazbenik Alen Nižetić s bendom, koji je napravio sjajnu atmosferu izvodivši svima dobro poznate pjesme dalmatinskih izvođača, kao i autorske.

Fešta je okupila veliki broj posjetitelja kako domaćih tako i stranih, a svi su bili u prilici uživati u kolačima, ribi i vinu. Plesalo se i pjevalo do kasnih večernjih sati.

U okviru fešte, bila je organizirana i humanitarna akcija za našeg mladog sugrađanina Nikolu Drmića. Ukoliko niste nazočili sinoćnjoj fešti, novac možete uplatiti na žiro račun Nikolinog oca: Societe Generale Montenegro banke: DRMIĆ MARINKO 550-0810100006849-75.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je sve to sinoć izgledalo, jer je poznato da fotografija govori više od tisuću riječi.