Škola mozaika za djecu u Budvi

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 30. srpnja 2015. - 11:48
Autor: 

Tijekom narednog tjedna u organizaciji JU Muzeji i galerije Budve otpočet će  s radom ljetna škola mozaika za djecu. Školu će voditi magistar slikarstva Petar Vujošević.

„Uzevši u obzir uspjeh prošlogodišnje škole arheologije za djecu – Archeolab , nastavljamo sa edukacijom mladih sugrađana. Ljetnja škola mozaika ima za cilj da, kroz upoznavanje mladih sa drevnom slikarskom tehnikom mozaika, oslobodi i usmjeri u njima kreativni potencijal, da ih na osmišljen način uvede u prostor ljeta i dokolice, i, iznad svega, da u njima otvori unutrašnje oko za duh podneblja Crne Gore i Mediterana koji je materijalizovan u kamenu“.

Radionica će trajati 15 dana od kojih će se 10-12 dana izrađivati mozaik i nakon toga raditi na pripremi izložbe nastalih radova. Za sudjelovanje  se mogu prijaviti mladi uzrasta od 7 do 18 godina. Također, sudjelovanje je besplatno.

Prijave za radionicu na broj telefona: 033 451 343 svakim radnim danom od 8 do 15h i 17h-22h. Subotom i nedjeljom od 17h do 22h ili putem e-mail adrese: jumgbd@gmail.com