Društvo

Pravo iznenađenje klape Rišpet - nova pjesma „Ajme šta te volin“

Uvijek originalna i izuzetno kreativna klapska ekipa, ponovno je pogodila. Klapa Rišpet, predstavlja novu „razigranu“ pjesmu i video spot „Ajme šta te volin“, koji će zasigurno obilježiti mjesece pred nama.

Pročitajte više

Općina Tivat i NVO „Naša akcija“ zajedno u projektu „YOUth Drive“

Predsjednik Općine Tivat Željko Komnenović i izvršna direktorica NVO „Naša akcija“ Patricia Pobrić, potpisali su danas Sporazum o suradnji na projektu prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora, „YOUth Drive“ (punog naziva eng.

Pročitajte više

Samostanski kompleks sv. Nikole

U okviru samostanskog kompleksa sv. Nikole, gdje je obnovljena crkva i samostan, svakim danom (od ponedjeljka do nedjelje) od 10h do 18 h imate priliku posjetiti crkvu sv.

Pročitajte više

BiH: Kod Ravnog otkrivena reljefna oltarska pregrada iz crkve iz IX. stoljeća

Arheološki tim otkrio je na području Ravnog na jugu Bosne i Hercegovine vrijedni artefakt, kamenu reljefnu ploču oltarne pregrade iz crkve koja datira iz 9. stoljeća. 

Pročitajte više

Otvorena izložba povodom 70 godina postojanja JK „Delfin“

Izložba povodom 70 godina postojanja JK „Delfin“, pod nazivom „Nautička kultura“, otvorena je sinoć u Muzeju i galeriji Tivat.

Pročitajte više

Počinje zimsko računanje vremena

U nedjelju, 25. listopada, u 3 sata ujutro završava ljetno računanje vremena pomicanjem kazaljki za jedan sat unatrag, i počinje zimsko računanje vremena.

Pročitajte više

Završen postupak eksproprijacije - alternativni put do gradilišta u naselju „VII kvart“

„Opština Tivat okončala je postupak eksproprijacije na trasi saobraćajnice, koja predstavlja alternativni put do parcela u ul.

Pročitajte više

Komunalna inspekcija Tivta kaznila „Indel Inženjering“

„Komunalni inspektor Uprave za inspekcijske poslove Opštine Tivat zatekao je juče (četvrtak 22.oktobar) radnike firme „Indel Inženjering“ iz Podgorice, kako ispumpavaju prljavu vodu u obližnji atmosferski kanal u Donjoj Lastvi.

Pročitajte više

Posjet dr. Ervine Dabižinović HNV -u

Danas je Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore  posjetila dr. Ervina Dabižinović, psihologinja, članica Centra za žensko i mirovno obrazovanje Anima – Kotor; koordinatorica edukativnog procesa programa ženskih studija u Animi.

Pročitajte više

„Europska perspektiva CG nema alternativu“

 Europska perspektiva Crne Gore nema alternativu i sve drugo je gubljenje vremena, priopćio je hrvatski veleposlanik u Crnoj Gori, Veselko Grubišić.

Pročitajte više

Održana press konferencija nove uprave Općine Tivat

Tema prve službene press konferencije na kojoj su govorili predsjednik Općine  Željko Komnenović i predsjednik Skupštine Općine Tivat dr.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo