Stefan Milenković ponovno u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 13. siječnja 2018. - 8:53
Autor: 

Kotorska Koncertna Sezona već treću godinu zaredom priređuje bogat umjetnički program tijekom zimskih mjeseci u Kotoru, a ovog puta nešto izvanredno. U pitanju je masterclass čuvenog svjetskog violiniste, Stefana Milenkovića. Masterclass-ovi će se održavati u koncertnoj dvorani Muzičke škole “Vida Matjan” u Kotoru, 28., 29. i 30.01.2018.godine. Svi đaci, studenti kao i ostali zainteresirani polaznici, mogu poslati prijavu na mail lakicevicsara@gmail.com (koordinator koncertne sezone). Polaznike seminara očekuje tri radna dana kao i završni koncert zakazan za 30.1. u koncertnoj dvorani Muzičke škole, crkvi Sv. Duha.

“Presretni smo što organizujemo seminar ovako istaknutog svjetskog umjetnika kakav je violinista Stefan Milenković, a fenomenalni odziv mladih umjetnika nam je dokaz da ulažemo u kvalitetne programe. Nestrpljivo očekujemo početak časova a svim polaznicima seminara želimo dobrodošlicu u našu školu kao i u Kotor “ – istakla je direktorica muzičke škole, Laura Jovanović.

Masterclass se organizira u oviru treće Kotorske Koncertne Sezone čiji su organizatori Muzička škola “Vida Matjan” iz Kotora i međunarodni festival KotorArt-Don Brankovi dani muzike.

 

Organizacijski tim Kotorske Koncertne Sezone najavljuje bogatu sezonu kako dječjih, školskih koncerata, tako i gostujućih umjetnika iz regije i svijeta. Također, nastavljaju sa praksom da što više umjetnika koji dođu predstaviti svoju umjetnost, također i održati seminar za sve đake kako bi stekli neophodno iskustvo, vještine i znanje za budući život glazbenika. Sve informacije o koncertima i seminarima možete naći na facebook stranici Muzičke škole Vida Matjan kao i na sajtu www.vidamatjan.me.