Teatar 303 u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 19. siječnja 2023. - 14:06
Autor: 

Teatar 303 odigrat će predstavu „Hotel Promaja“, 21. 1., u Velikoj dvorani tivatskog Centra za kulturu. Početak je u 19 sati, a cijena ulaznice je 5 eura. Prethodno kupljene ulaznice, kada se predstava trebala održati 17.1. vrijede i za 21.1.

Hotel Promaja” je nova komedija Teatra 303, koja na jedan  komičan način preslikava pogrešne investicije u našoj zemlji. Komedija prikazuje i bahati odnos “modernih” investitora prema radnicima i prema društvu u cjelini. Kontroverznim investitorima je promaja u džepu i u glavi, ali od svojih neostvarenih želja ne vide stvarnost, a kamoli uništenu budućnost  svojih zaposlenika.   Kroz predstavu provejava žal za starim dobrim vremenima, kad je pošteni rad i radnik bio cijenjen.Predstava obiluje humorom i satirom, koja opomijne one koji mogu našu stvarnost popravit. Osnovni cilj ove komedije je da na prvo mjesto nasmije gledaoce, jer smijeh nam je ono što svima treba u ovim vremenima, jer nije bez razloga rečeno: Smijeh je kao lijek”.

 U predstavi glume: Neđeljko Kustudić, Katarina  Igić, Dragan Buzdovan, Iva Kernec,Vasilije Čolan, Silvana Saveljić, Kosta Damjanović, Andrea  Marić, Zoran Dragović, Andrea Drašković,  i Ranko Ristovski.

Scenarij i režiju za predstavu je  uradio  Dragan  Buzdovan.

Potrebnu scenografiju je uradila je NVO "Meštar i furešta".

Kostimografiju je uradila Iva Kernec.

Sve glazbene numere obradio je Stefan Čelanović.