TO Tivat dočekuje Associated television International

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 28. srpnja 2016. - 9:13
Autor: 

U Tivtu će od 27. do 30. srpnja  boraviti američka televizijska kuća ASSOCIATED TELEVISION INTERNATIONAL,  koja u suradnji s producentskom kućom BALDUČI FILM d.o.o., Dankovečka 9, Zagreb snima emisiju Laura McKenzie Traveler i Elizabeth Stanton's Great Big World. Emisije se bave prikazivanjem kulture, hrane, prirode i ponude svjetskih turističkih destinacija. Snimat će se 2 epizode od 27. do 30.7., a cilj joj prikazati prirodne ljepote koje Crna Gora, kao turistička destinacija nudi.

Snimanje će se odvijati na području: Kotor, Tivat i Budva.

Emisija se emitira na preko 130 kanala u Sjedinjenim Američkim Državama, te u 44 različite zemlje svijeta. Crna Gora je zemlja koju gosti iz SAD-a posjećuju u sve većem broju i ova emisija će doprinijeti dobroj promociji Crne Gore.

TO Tivat je predložila ekipi lokacije u gradu koje mogu snimati u okviru njihove posjete gradu Tivtu, a oni će procijeniti što je od ponuđenog u fokusu njihova  zanimanja. U programu su Veliki Gradski park, Centar za kulturu Tivat, Gornja Lastva, Lustica bay, marina Porto Montenegro i dr.. Turistička organizacija je također pripremila i welcome pakete s propagandnim i reklamnim materijalom. Ekipa će imati priliku prisustvovati i prvom Festivalu uličnih performera „Inart“ i zabilježiti najinteresantnije događaje.