TO Tivat na manifestaciji Beogradski manifest

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 30. svibnja 2016. - 11:32
Autor: 

U okviru road show kampanje po većim gradovima Srbije, turistička ponuda Crne Gore predstavila se na Beogradskom manifestu od 27.  do 29. svibnja, na Kalemegdanu. Kampanja „Sve što ti srce poželi“ privukla je pažnju mnogobrojnih posjetitelja i medija koji imaju mogućnost da se na štandu Crne Gore informiraju o turističkoj ponudi za ljetnu sezonu.

Kroz dvije programske cjeline, Kultur šok i Tradicional zajedno s NTO CG predstavile su se lokalne turističke organizacije  Tivta, Herceg Novog, Budve, Bara i Podgorice. Predstavnici turističkih organizacija ovom prilikom prezentirali su programe manifestacija i raznovrsnih aktivnosti koje očekuju turiste tijekom ljetnih mjeseci diljem naše zemlje.

Na bini Tradicional u subotu 27.5., predstavljen je program festivala uličnih performera „INART“ koji će se održati u Tivtu od 28. do 30.7. Mnogobrojni prisutni bili su potpuno opčinjeni performansom umjetnika s vatrom. Tijekom istog dana pažnju najmlađih i njihovih roditelja privukao je izvođač Milan Madić, koji je izvodeći vratolomije na štulama dijelio propagandni materijal TO Tivat prisutnim posjetiteljima  Beogradskog manifesta.

Posebna pažnja ove godine posvećena je Gastronomskim manifestacijama u okviru Manifesta. Na štandu NTO CG posjetitelji su imali   priliku da degustiraju crnogorski pršut, sir, masline, priganice, med, proizvode Plantaža „13.jul“. Nastupu crnogorskih privrednika posebnu draž dali su barski maslinari i crmnički vinari koji svojim proizvodima privlače pažnju posjetitelja.

Ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović posjetio je crnogorski štand. Prilikom posjeta  štandu ministar je istakao značaj predstavljanja turističke ponude na način koji je dostupan građanima Beograda i Srbije. Kako je rekao pored ponude po kojoj je Crna Gora već prepoznata, na jedan nov način su predstavljene crnogorske manifestacije i festivali koje su već prepoznati i koji okupljaju znatan broj gostiju iz regije i šire.

Promociju turističke ponude Crne Gore prate brojni štampani i elektronski mediji. Gostovanjem u jutarnjem programu TV N1, izjavama na TV HAPPY i RTS približena je raznolikost turističke ponude primorja i planinske regije  svima onima koji nisu u mogućnosti da posjete Beogradski manifest, a koji će Crnu Goru izabrati kao destinaciju za odmor i turističke avanture u 2016.godini.