TO Tivat na sajmu turizma u Beču

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 13. siječnja 2017. - 10:18
Autor: 

Turistička organizacija Tivat predstavlja svoju ponudu na sajmu turizma u Beču koji se održava od 12. do 15. siječnja. Na štandu NTO svoju ponudu predstavljaju TO Tivat, TO Podgorica, TO Kotor, TO Bar, TO Budva, TO Ulcinj, HG “Budvanska rivijera” i nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines.


Posjetitelji štanda su uglavnom postavljali pitanja vezana za hotele s tri zvjezdice, cijene u privatnom smještaju, udaljenost od Beča, pješačke i biciklističke staze. Dodatnih pitanja za saobraćajnu konekciju nije bilo zato što se u našoj blizini nalaze zračne luke u Podgorici i Dubrovniku koji imaju svoje redovne linije ka Beču.


Tijekom sajma organizirani su sastanci s partnerima s ovog tržišta i specijaliziranim turističkim agencijama. Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude brojni austrijski turoperatori i turističke agencije, između ostalog : Adventure Top Tours, Up and Down, Ficher Reisen, Isla Verde Reisen, Asi Wirkclih Reisen, Die Bergspechte Outdoor Reisen, Wetweitwandern, Sabtours Touristik Gmbh Austria, Commerce Tours Reisebuero. Kneisseltouristik, Krauland i td.

Sajam je okupio više od 800 izlagača iz preko 70 različitih zemalja.