TO Tivat u Milanu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 03. srpnja 2015. - 9:37
Autor: 

Na najposjećenijoj svjetskoj izložbi „ Expo 2015“ koja se održava u Milanu i gdje Crna Gora nastupa pod motom „Mala zemlja velikih mogućnosti“ predstavila se i Turistička organizacija Općine Tivat dana 1. srpnja 2015. ispred crnogorskog paviljona u okviru Bio- mediteranskog klastera.

Kako je prioritetni element ovogodišnjeg predstavljanja na Expo- u zdrava hrana , TO Tivat se predstavila s manifestacijom  „ Pjat od žućenice „ i „ Ljeto dobrog ukusa“  putem web prezentacije kojom je  predstavljeno bogatstvo tradicionalne primorske  kuhinje, a za blog o gastro ponudi  nagradu je  na ovoj izložbi dobio također i Tivćanin Mašo Čekić u velikoj konkurenciji, tako da je na ovaj način  zaokružena kompletna turistička i gastro ponuda. Prezentaciji su se odazvale zvanice i slučajni prolaznici i okupila je znatan broj posjetitelja i uz prigodne poklone i suvenire izazvala  veliko zanimanje.

Pohvale i komplimente za uspješan nastup naši predstavnici dobili su od generalnog  komesara  Crne  Gore na Expo - u gospodina Ivana Saveljića kao i predstavnika Ministarstva turizma g-đe Ivane Bulatović.

Čitav događaj je prezentirao naš sugrađanin i zaljubljenik u Tivat koji živi u Milanu, g –din Savo Vulević na veoma emotivan i profesionalan način uz asistenciju naše sugrađanke Vlatke Bojić.