U Stolivu uspješno održana „Kostanjada“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 13. studenog 2016. - 14:30
Autor: 

Tradicionalna, 10. po redu, manifestacija "Kostanjada", koja se svake godine održava u Stolivu u organizaciji  NVO „Kamelija" i Mjesne zajednice Stoliv, uspješno je održana danas.

Ispred Doma kulture „Niko Bilafer“ okupilo se mnoštvo posjetitelja koji su, kao i svake prethodne godine, imali prilike degustirati slane i slatke poslastice od kostanja, te uživati u glazbeno-zabavnom programu.

U okviru manifestacije bili su postavljeni štandovi sa zdravom hranom čiji su izlagači bili iz različitih krajeva Crne Gore, a na štandovima su se mogle vidjeti i razne vrste domaćih vina. Program je upotpunilo Kulturno umjetničko društvo „Boka“, a na manifestaciji su se svojim likovnim radovima predstavili mladi umjetnici, ali i oni stariji, a mogle su se čuti i recitacije najmlađih. Manifestacija je uključivala i sportske aktivnosti, a pošto nije bilo kiše, svi zainteresirani ljubitelji sporta mogli su sudjelovati u igrama na terenima „Pod kostanje“, kao i u izletima pješačkim stazama u Gornji Stoliv i na brdo Vrmac.

Pokrovitelji ove gastro-turističke fešte su Općina Kotor i lokalna turistička organizacija.