Uručene nagrade najboljim učenicima

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 18. lipnja 2020. - 9:17
Autor: 

Dodjela nagrada đacima generacije, dobitnicima diplome Luča, kao i učenicima koji su bili uspješni na državnim natjecanjima održana je jučer u Multimedijalnoj dvorani Općine Tivat.  Nagrade najboljim učenicima uručili su predsjednik Općine Tivat Siniša Kusovac, potpredsjednik Općine Tivat Ilija Janović i sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Dubravka Nikčević.

Profesore, učenike i sve nazočne pozdravila je sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti Dubravnka Nikčević, istaknuvši da lokalna zajednica brine o njima i da će im nastaviti pružati podršku, i na studentskom putu.

Predsjednik Općine dr. Siniša Kusovac izrazio je razumijevanje za učenike koji su u proteklom periodu, zbog pandemije, propustili lijepe trenutke poput mature i slično te kazao da je znanje jedina stvar koju im nitko nikada neće moći oduzeti.

Diplomu Luča iz Osnovne škole „Drago Milović“ dobilo je 17 učenika: Anđela Garbin, Tina Stanišić, Marija Stanišić, Danilo Stojković, Aleksa Stupar, Tijana Grbović, Vanja Perović, Lazar Stevović, Danilo Tesla, Kristina Vulović, Nikoleta Stešević, Anamarija Božović, Jovana Mihojević, Ivana Skupnjak, Mario Bakalbašić, Petar Sindik, a za đaka generacije izabrana je Bjanka Telesmanić. Nagradu za osvojeno treće mjesto iz povijesti osvojio je Stefan Jašović.

Dobitnica diplome Luča u Osnovnoj školi “Branko Brinić“ je Marija Stepanova. Za đaka generacije u Muzičkoj školi Tivat proglašena je Irina Klakor.

Nagrađeni su i učenici iz Tivta, koji su se školovali u Kotoru: Kristina Jevrić, Stefanija Brčić, Jelena Bujenović i Ognjen Kilibarda.

Diplomu Luča za odličan uspjeh iz svih predmeta u Srednjoj mješovitoj školi „Mladost“ dobili su: Borjana Obrenović, Nikoleta Mršulja, Ana Marija Stipanić, Tatjana Kovač, Darko Vukasović i Sara Peričić.  Diplomu Luča za odličan uspjeh tijekom školovanja i primjereno vladanje dobili su Anastasija Kovačević, Martina Garbin, Valentina Marinović, Monika Radović, Petar Joković, Tatjana Goranović, Katarina Ciko, Dalija Mikulandra i Miloš Pavićević. Za đake generacije izabrane su učenice Gimnazije Borjana Obrenović i Anastasija Kovačević, dok je u stručnoj školi za đaka generacije proglašen Miloš Pavićević.