Uskrsne čestitke

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 20. travnja 2019. - 8:54
Autor: 

Radio Dux svim svojim slušateljima i čitateljima portala želi sretan i blagoslovljen Uskrs.

 

Hrvatska građanska inicijativa svim vjernicima katoličke vjeroispovijedi želi sretan i blagoslovljen Uskrs te da se prisjetimo pravih životnih vrijednosti. Iskoristimo ovo blagdansko vrijeme u krugu obitelji, u miru i blagostanju.

Hrvatska građanska inicijativa

 

Povodom najvećega kršćanskog blagdana  koji simbolizira Božju, ali i čovjekovu  pobjedu nad smrću, grijehom i zlom, kao i nadu u radost, blagostanje i vječni život, Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore  preuzvišenom ocu nadbiskupu barskome, mons. Roku Gjonlleshaju, preuzvišenom ocu biskupu kotorskome, mons. Iliji Janjiću  s cjelokupnim svećenstvom te  svim vjernicima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru  srdačno  čestita  Uskrs, sa željom da ovaj blagdan  proslave u krugu najbližih, u zdravlju, obilju blagoslova i veselju.

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore

 

U ime Općinskog odbora Hrvatske građanske inicijative Kotor i osobno čestitam Vam Uskrs, najveći kršćanski blagdan, sa željom da ga  proslavite u miru i radosti.

Ljiljana Velić, predsjednica

 

U ime Hrvatskog kulturnog društva »Tomislav « i osobno u povodu Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana, upućujem srdačne čestitke.

Zrinka Velić, predsjednica

 

U ime Hrvatskog građanskog Društva Crne Gore sretan i blagoslovljen Uskrs želi vam Marijo Brguljan, predsjednik.

 

Ogranak Matice hrvatske u Boki kotorskoj želi vam sretan Uskrs!

 

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi vam Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske!