Vrijedna donacija Porta Montenegra

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 17. veljače 2015. - 11:22
Autor: 

Danas su Dom kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi posjetili PR menadžer Danilo Kalezić i PR asistent Kristina Škanata. Povod posjeta je vrijedna donacija koja je bila prijeko potrebna za sportske aktivnosti koje se odvijaju u Domu.

Porto Montenegro je kao i uvijek prepoznao potrebu Doma kulture „Josip Marković“ gdje svakodnevno djeca provode vrijeme i žive sportskim duhom. Donirale su se tatami podloge- podloge za borilačke vještine i sportove koje se koriste na Olimpijskim igrama. Sveto Deković, inače poznati tivatski sportista i trener kyokushinkai kluba, primio je cijenjene goste izrazivši izuzetnu zahvalnost gospodinu Kaleziću na veoma vrijednoj donaciji: „Zahvaljujem se predstavniku Porto Montenegra gospodinu Danilu Kaleziću na ovako vrijednoj donaciji. To je japanski naziv tatami, ili podloga za borilačke vještine i sportove , koja je stvarno olimpijskog kvaliteta i kakva je na Olimpijskim igrama takva je sada ovdje u Donjoj Lastvi. Naša suradnja s Portom Montenegrom nije počela od ove godine nego i od ranije. Skoro četiri sezone besplatno smo koristili salu koja je renovirana i u kojoj je sad škola Knightsbridge School. Sala u Domu kulture dobiva pravi oblik za svestrano bavljenje svim sportskim i aktivnostima za rekreaciju, kako plesom, fitnesom, stolnim tenisom, borilačkim sportovima, baletom… Još jednom hvala Porto Montenegru i nadam se da će ova suradnja nastaviti i u budućim vremenima“.

Gospodin Kalezić je izrazio zadovoljstvo prihvaćanjem inicijative gospodina Dekovića i njegova tima da doniraju tatami podlogu: „Ovo je samo, kao što je gospodin Deković rekao, nastavak dobre saradnje koja će u ovoj i sljedećim godinama rezultirati nekim drugim konkretnim odnosima između nas i Kluba. Drago nam je da je Klub ovom podlogom dobio osnove za odlične treninge, uslove za dobro sprovođenje treninge. Ne trebamo zaboraviti da je ovaj Klub najstariji klub ovog tipa u Crnoj Gori i da on ima impresivne rezultate u ovom sportu, tako da nam je zaista veliko zadovoljstvo što smo donirali podlogu u vrijednosti od oko 1.000 eura“, rekao je Kalezić za naš Radio.  

Predstavnici Porta Montenegra također su posjetili prostorije Dux radija s kojim uspješno medijski surađuje na obostrano zadovoljstvo.