Zahvalnica Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 16. siječnja 2023. - 11:23
Autor: 

Poštovani gospodine Dabo,

 

ovim bismo Vam putem htjeli još jednom zahvaliti na tome što je Grad Novalja, s Vama na čelu,  Hrvatskome nacionalnom vijeću Crne Gore i hrvatskome narodu u Crnoj Gori omogućila da Središnju svečanost Dana hrvatskoga naroda u Crnoj Gori upotpuni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade.

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo što ste i svojom nazočnošću na cjelodnevnoj manifestaciji  Dana hrvatskoga naroda u Crnoj Gori bili naš drag gost i podrška, počevši od svete Mise za hrvatski narod u Crnoj Gori  i Domovinu u katedrali svetog Tripuna, zatim kao naš gost u Hrvatskome nacionalnom vijeću Crne Gore, kojom ste nam prigodom uručili donaciju vrijednih izdanja te kojom smo prigodom razmijenili i prigodne darove, konačno i na Svečanoj akademiji i koncertu u Sportskoj dvorani ,, Župa“ u Tivtu, te naposljetku, kao kruna ove proslave , na kavi s izbornikom Dalićem na tivatskoj rivi Pine u subotu ujutro.

 Ovogodišnju proslavu Dana hrvatskoga naroda u Crnoj Gori, prvu na visokoj razini, nakon dvije pandemijske godine, sigurno ćemo dugo pamtiti.

 Još jednom Vam najljepše zahvaljujemo na pomoći i razumijevanju koje su našu suradnju učinile besprijekornom  na profesionalnoj  i ljudskoj  razini!

 

S poštovanjem,

Zvonimir Deković , predsjednik Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore