Završena humanitarna akcija Help Portrait

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 07. prosinca 2019. - 8:55
Autor: 

Tijekom međunarodne humanitarne akcije Help Portrait u nautičkom naselju Porto Montenegro, tijekom četiri sata prikupljeno je 1.200 eura - čitav prihod od prodanih fotografija namijenjen je djeci s posebnim potrebama za čije se programske sadržaje brine NVO Evropski dom.

Humani Tivćani su sa osmijehom na licu, i pozdravnim logotipom Help Potrat-a u ruci, bili modeli lokalnim fotografima Veriju Verozi i Zoranu Radonjiću, a fotografima se volonterski priključio i Ognjen Vlahović iz Podgorice, koji je tiskao fotografije svim gostima.

Akciju je, kao i svake godine podržao tim Vlado Hair Design i -a koji je zadužen za frizuru humanitaraca, a domaćini su, tradicionalno, bili restoran One i vinarija Crush Wine Station, koji je svim prisutnima služili tople napitke i lokalne delicije. Sjajno osmišljenu pozadinu za fotografiranje sponzorirala je lokalna kompanija Freejack.

Znatan broj zaposlenih u kompaniji Adriatic Marinas i na projektu Porto Montenegro, predstavnici lokalnih institucija, brojni Tivćani i posjetitelji nautičkog naselja, položili su ispit humanosti i podržali događaj kako bi djeca s posebnim potrebama ove zajednice imala što kvalitetniju svakodnevicu. Organizatori Help Portrait-a se posebno zahvaljuju zaposlenima u Regent-u, Turističkoj organizaciji Tivta koja je timski i financijski podržala ovu akciju, odgojiteljicama JPU Bambi i Savjetu roditelja, profesorima međunarodne škole KSI, koji su sa učenicima došli da podrže ovaj događaj i na dobrom primjeru pokazali koliko se humanost i empatija uči još u najmlađoj dobi.