Bend „Vatra“ ugrijao atmosferu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 22. kolovoza 2015. - 11:16
Autor: 

U Parku Orsuli sinoć je nastupio popularni bend „Vatra“. Kako je izgledala sinoćnja atmosfera pogledajte u našoj fotogaleriji.

Osim brojnih koncertnih nastupa koje su odradili i koji ih još čekaju, Vatra se priprema za jesen kada im izlazi novi singl 'Jantar'  i novi studijski album na kojem će se naći već diljem Hrvatske, a i šire, poznati hitovi 'Tango', 'Saturn' i 'Kraj'.

Virovitički rockeri prvi put kročili su na scenu 1999. godine, izdavši album 'Između nas', zbog kojeg su bili nominirani za nadu godine na Crnom mačku 2000. Irena Celio, Ivan Dečak, Robert Kelemen, Tomislav Franjo Šušak, te Mario Robert Kasumović neprestano se spajaju, komunicirajući vrlo intimno, s publikom, kreirajući pjesme sjajnih vibri koje lako ulaze u uho i bude cijeli spektar emocija... Stoga ne čudi kako je koncert u petak na Orsuli nešto što se dugo iščekivalo, a veliki interes publike privukli su još jače od izlaska sad već bezvremenskog hita 'Tango', te nastupom Ivana Dečaka u popularnom showu 'The Voice'.