Dvadesetak izvođača na koncertu "Božić u Ciboni"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 20. prosinca 2021. - 12:03
Autor: 

Nakon prošlogodišnje pauze zbog pandemije, tradicionalni koncert "Božić u Ciboni" ove će se godine ipak održati, i to u nedjelju, 26. prosinca, a najavljeno je 20-ak izvođača koji će izvesti neke od najljepših božićnih pjesama iz Hrvatske i cijelog svijeta.

Albina, Saša Lozar, Šajeta, Franka Batelić, Goran Karan, Bojan Jambrošić, Martina Zadro, Marija Kuhar Šoša i drugi pjevači ovaj će Božić uljepšati izvedbama tradicionalnih božićnih pjesama kao što su Tiha noć, Veselje ti navješćujem, Kyrie Eleison, Narodi nam se, Božić bili…, najavio je organizator koncerta u priopćenju.

Nastupaju i Zbor i orkestar gradskog kazališta Komedija - Zagreb, Zagrebački katedralni mješoviti zbor, Zbor Maranatha, Pjevački zbor „Josip Vrhovski“ – Nedelišće te Mješoviti pjevački zbor „Roženice“ – Pazin.

"Božić u Ciboni" počet će u 20 sati, a održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir, Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija te Hrvatskom radiotelevizijom koja će kao i prijašnjih godina koncert prenositi na Drugome program Hrvatskoga radija i Drugome programu Hrvatske televizije.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna te na blagajni dvorane KC Dražen Petrović.

(Hina)