Rundek Cargo Trio u Parku Orsula

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 31. srpnja 2015. - 8:51
Autor: 

Ovu subotu, nakon tri godine, na Orsulu stiže Rundek Cargo Trio! Koncert počinje u 21 i 30, a vrata Parka Orsula otvaraju se sat vremena ranije.

Prilika je ovo za poslušati  Don Juan, Ima ih, Indijska, Clouds, Ne zaboravi me, Vitamini... Sve su to pjesme s nedavno objavljenog sjajnog albuma 'Mostovi', stilski pomalo drukčijeg od 'Plavog aviona'.

''Zvuk ‘Plavog aviona’ je akustičniji i intimniji, zvuk ‘Mostova’, zbog upotrebe lupova ima gušću instrumentaciju i ukupno uzevši, zvuk je ujedinjeniji. Plavi avion nas vodi u svijet magičnog realizma, svakodnevni prizori i situacije u pjesmama otkrivaju svoju tajanstvenu, poetsku stranu. I Mostovi su djelomično takvi jer jednostavno ja tako valjda jedino i znam pisati, ali se slušatelju obraćaju direktnije, iza njih stoji stav o aktualnoj situaciji u kojoj se svi nalazimo i u dijelu pjesama se taj stav afirmira i poziva na preispitivanje, akciju i dijalog.'' – opisao je Rundek rad Cargo Tria, kojeg čine on, Isabel i Dušan Vranić Duco. 

Svakako, subota će biti i prilika za prisjetiti se i starijih hitova, a kako najavljuje Rundek, bit će ovo čarobna večer.