Kevin Saunderson stiže u Maximus da zagrije atmosferu pred predstojeći Sea Dance

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 17. lipnja 2015. - 9:20
Autor: 

Najveća zvijezda Detroitske underground scene, i tvorac antologijskog hita “Big Fun”, Kevin Saunderson, prirediće ove subote, 20. lipnja, na radost svih svojih fanova, techno spektakl za DJ pultom kotorske diskoteke Maximus. Nastup ovog tehno maga bit će ujedno i sjajno zagrijavanje i  uvertira za drugo izdanje Sea Dance festivala, koji će od 15. do 18. srpnja na predivnoj plaži Jaz. Festivalski tim je za sve posjetitelje žurke, koja se organizira uz podršku Beck’s-a, službenog piva Sea Dance festivala, pripremio brojna iznenađenja, među kojima i zanimljive aktivacije, kroz koje će svi zainteresovani moći da osvoje vrijedne nagrade i super se zabave!

Da stvari budu uzbudljivije, 6. srpnja izlazi Saundersonov novi projekt “Foundation”, s kojim se, nakon 17. godina pauze, ovaj majstor plesnih podijuma vratio svom old school alijasu E –Dancer, a njegov nastup u Maximusu jedinstvena je prilika da crnogorska publika čuje neke od novih traka s ovog izdanja i prije svjetske premijere. Podsjećamo da je pod alijasom E- Dancer, Saunderson potpisao čuveni LP iz ’90-ih “Heavenly”, a koji je kultni Spin magazine uvrstio u “10 najboljih albuma koji ste ikada čuli”. 

Čast da svojim setom publiku zagrije za nastup Saundersona, pripala je mladom i prespektivnom DJ Milo Kekić, aka Millok. Ovaj talentovani DJ iza sebe ima preko 50 izdatih numera za razne inostrane izdavačke kuće, a aktualno izdanje „Let it go“ potpisano za hrvatsku izdavačku kuću Blacksoul Music, trenutno se nalazi na listi top 10 najprodavanijih na Traxsource Tech house chartu. 

Do ponoći ulaznice jefitnije!

Ulaznice za veliku promotivnu žurku mogu se kupiti po cijeni od pet eura, a sve one posjetitelje koji su već kupili ulaznicu Sea Dance festivala, očekuje dodatni popust od 40%, te ulaz plaćaju tri eura. Ova akcija važi samo do ponoći, nakon čega će ulaz na žurku koštati osam eura.