Koncert Crnogorskog simfonijskog orkestra u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 17. rujna 2018. - 10:11
Autor: 

Veliki koncert Crnogorskog simfonijskog orkestra, pod dirigentskom palicom maestra Grigorija Kraska, održat će se na Ljetnoj pozornici u Kotoru  u petak,  21. 9.,  od 20 sati.

Prodaja ulaznica po cijeni od 5 eura bit će od danas na blagajni Kulturnog centra od 10h do 12h, a na dan koncerta na blagajni Kulturnog centra od 10h do 12h i na Ljetnoj pozornici dva sata prije početka (18h do 20h).

Generalni sponzor je Luka Kotor AD,  sponzor Komunalno poduzeće DOO, a  organizator je  Kulturni centar “Nikola Đurković”.

Podsjećamo, kotorski Kulturni centar  je prošle godine potpisao Sporazum o suradnji s Muzičkim centrom Crne Gore o organizaciji dva velika koncerta Crnogorskog simfonijskog orkestra u Kotoru.

 

CRNOGORSKI SIMFONIJSKI ORKESTAR nastupio je prvi put, u organizaciji kotorskog Kulturnog centra,   7. 6.,  ove godine na Pjaci Svetog Tripuna.

Zbog velikog  zanimanja  domaće i inozemne publike koncert će ovoga puta biti na renoviranoj Ljetnoj pozornici, a uspjeh prošlog koncerta garancija je da će i sada publika uživati u kompozicijama klasične glazbe.