Koncert Vesne Pisarović i Dejana Cukića oduševili Tivćane

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 12. srpnja 2015. - 10:50
Autor: 

U okviru festivala Purgatorije, sinoć je na platou ispred podmornice „Heroj“ u Porto Montenegru održan koncert poznate hrvatske pjevačice Vesne Pisarović i uspješnog jazz pijaniste i skladatelja Matije Dedića.

Pisarović je svojim hitovima, ali i interpretacijama stranih pjesmama publiku digla na noge. Koncert je okupio veliki broj posjetitelja i ljubitelja ovakve vrste glazbe. Koncertu su nazočili i učenici hrvatske nastave čije dojmove prenosimo:

"Koncert Vesne Pisarović i Matije Dedića koji su održali sinoć kraj Zbirke pomorskog nasljeđa u Portu Montenegru bio je čaroban. Prije koncerta smo posjetile pjesnikinju Maju Perfiljevu i divile se njezinu stanu. Ona nam je prepričavala i neke svoje momente iz mladosti. Stvarno je bilo divno sve to slušati, s obzirom na to da je dosta toga danas drukčije. Prije koncerta smo se, zahvaljujući Maji Perfiljevi, upoznale s Vesnom koja je vrlo ljupka i draga. Kratko smo popričale s njom jer je uskoro bilo vrijeme za koncert. Vesna i Matija su stvarno priredili nešto vrijedno divljenja. Vidjelo se kako uživaju s publikom kojoj su prenijeli jednu ogromnu emociju. Njih dvoje su ostavili jak dojam na nas i mi se nadamo da će i sljedeće godine biti opet prilike da ih slušamo kod nas, u Tivtu".
Anja, Andrea, Agata, Lara

Iste večeri, na Pinama u Tivtu nastupio je beogradski rock pjevač Dejan Cukić, uz pratnju Spori ritam bend-a, koji je dodatno ugrijao toplu ljetnu noć, u kojoj su uživali kako oni stariji tako i oni najmlađi.

Sinoćnja glazbena večer samo je još jedan dokaz kako grad Tivat rado posjećuju i uvijek mu se iznova vraćaju poznati glazbenici i kako je upravo naš grad inspiracija svim umjetnicima.