Kotoranka Nađa Janković kao predstavnica Crne Gore na "ARtlink" festivalu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 06. listopada 2015. - 12:13
Autor: 

"Smatram da je jako važno  da se Nađa predstavi u regionu i da ponosno prezentuje našu zemlju na "ARtlink" festivalu. To je festival  koji okuplja najtalentovanije i najuspješnije umjetnike  na Balkanu i ja sam ponosna što  je mogu  ispratiti i dati joj podršku kao jednom od najuspjesnijih djaka nase skole", kazala je Laura Jovanović, ravnateljica ŠOSMO "Vida Matjan" iz Kotora.

Ona je također izrazila zadovoljstvo zbog toga što je upravo ŠOSMO "Vida Matjan" podrška talentiranoj  gitaristici: "Veliko mi je zadovoljstvo što smo uspjeli uspostaviti  saradnju, jer smatram da mladim i talentovanim ljudima treba dati  podstrek, motivaciju i veliku podršku na tom putu koji nije nimlo lak, kako sa finansijske strane tako i u odnosu na umjetničku konkurenciju, i veliku borbu u kojoj opstaju samo najbolji."

ŠOSMO "Vida Matjan" iz Kotora u suradnji s  Međunarodnim festivalom KotorArt organizirat će i zimsku koncertnu sezonu od studenog  2015. do lipnja 2016. godine, tijekom koje će koncert održati upravo Nađa Janković.

"Škola će Nađi pružiti podršku tako što će joj pružiti priliku da pored internacionalnih scena zasija i na lokalnon, te će se naći na reprtoaru zimske koncertne sezone koju pokrećem u našem gradu", dodala je Jovanovićeva.