Luštica Bay: Otvorena izložba Zorana Krute

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 02. listopada 2015. - 9:00
Autor: 

U prisustvu brojnih ljubitelja likovne umjetnosti u novom turističkom centru Luštica Bay nadomak Tivta sinoć je otvorena izložba radova tivatskog akademskog slikara Zorana Krute tijekom koje je upriličen i koncert flautistice Anđele Mijušković.

Ovo je drugo predstavljanje Zorana Krute u ovom turističkom centru, a izložba će biti otvorena do 9. listopada svakog radnog dana u period od 18 do 19 sati.

Postavku čine 23 rada, kombinacija slika i crteža, što je čini najvećom organiziranom tijekom ove sezone u Luštica Bay-u.

“Veoma smo zadovoljni što je posljednji od kulturnih događaja koje smo organizovali ovako dobro posjećen. Time smo na kvalitetan način zatvorili ljetnju sezonu tokom koje smo organizovali brojne događaje, od izložbi, koncerata, radionica i drugih umjetničkih performansi do škole golfa i streličarstva za djecu iI odrasle, joge, kao i jedrenja i veslanja na dasci”, priopćila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Developmenta.

Zoran Kruta je član Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore od 2012. Godine, a izlagao je  u Crnoj Gori i regiji. Njegovo stvaralaštvo uvršteno je u monografiju “Tivatski slikari”,  koju je pripremila i objavila NVO “Matica Boke” u suradnji s Općinom Tivat i Centrom za kulturu,  a uz potporu sponzora među kojima je i “Luštica Development”.