Marina Porto Montenegro predstavlja se na sajmu u Majamiju

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 14. veljače 2015. - 9:40
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas predstavlja svoj turistički proizvod – vodeću matičnu luku za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro iz Tivta na Sajmu nautike u Majamiju (Miami Yacht and Brokerage Show), u suradnji sa svjetski poznatom jahting brokerskom agencijom Worth Avenue Yacht.

 Svojevrsna galerija na vodi, koja predstavlja impresivne dizajnerske superjahte, otvorena je 12. veljače i trajat će do 16. veljače. Sa svojom reputacijom koju je izgradio u prethodnih 27 godina, ovaj Sajam privlači najpoznatije brokerske kuće i jahting agencije kao izlagače, kao i svjetski priznate kapetane, vlasnike plovila na vodi i ljubitelje nautike i sportova na vodi.

 Kao dobitnik prestižnog godišnjeg priznanja u kategoriji Najbolja marina za superjahte 2015, koju joj je dodjelila TYHA, marina Porto Montenegro je jedna od najatraktivnijih jahting destinacija na svjetskom tržištu. Zadovoljstvo nam je što imamo priliku da ih predstavimo na ovogodišnjem Sajmu u Majamiju, poručuju iz britanske brokerske agencije Worth Avenue Yacht.