Muzej i galerija Tivat – natječaj za izlagačku 2020. godinu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 29. studenog 2019. - 8:42
Autor: 

Muzej i galerija Tivat  raspisuje natječaj   za  izlagačku  2020. godinu i poziva sve zainteresirane likovne, primijenjene i multimedijalne akademske umjetnike i umjetnice kao i udruženja umjetnika/ca da daju svoju prijedloge za organizaciju samostalnih i grupnih izložbi za  izlaganje u slobodnim terminima u 2020. godini. Natječaj se odnosi na mlade umjetnike,  kao i na umjetnike, koji su  se potvrdili svojom profesionalnom biografijom i stekli umjetničke  reference.

Potrebna dokumentacija  za sudjelovanje:

-    Portfolio ( u tiskanom  ili elektronskom obliku)

-    Kratak opis koncepta  izložbe

-   Posebni  zahtjevi( ukoliko postoje ) za postavljanje izložbe

Konkurira se isključivo s radovima, koji će u dodijeljenom terminu biti izloženi.

Muzej i galerija Tivat osigurava :galerijski prostor, stručnu pomoć pri postavci izložbe, katalog, pozivnicu, plakat, medijsku prezentaciju  i svečano otvaranje izložbe.

Izlagač je dužan da osigura: transport radova, svu dodatnu opremu i tehničku podršku, koja mu je potrebna, a Muzej i galerija je ne posjeduje, putni trošak i smještaj, dostavljanje press materijala.

Odluku o izboru donosi umjetnički Savjet galerije. Autori čije su izložbe - projekti izabrani bit će blagovremeno obaviješteni. Natječaj je otvoren  od  28.11.2019. godine do 28.01.2020. godine

Potrebnu dokumentaciju dostaviti na adresu ili elektronskom poštom na :

e-mail: konkursi19.migtivat@gmail.com

Napomena:

Nepotpuna dokumentacija i  zahtjevi pristigli nakon 31.12.2019 godine se neće razmatrati.