Novi singl „Laku noć“ Tonija Cetinskog kao najava novog projekta

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 23. siječnja 2017. - 9:53
Autor: 

Čovjek čiju iznimnu vokalnu kvalitetu izuzetno cijene na svjetskoj razini, jedan od najnagrađivanijih glazbenika, zaslužan za najveću regionalnu koncertnu turneju u prošloj godini, Toni Cetinski, ispisao je novu glazbenu stranicu povijesti.

Novim singlom i video spot pod naslovom 'Laku noć', jedinstveni Toni predstavlja nam, ne samo novu skladbu, već potpuno novi i drugačiji zvuk, slobodno možemo reći novog Tonija Cetinskog.

Ovom skladbom, Toni će ujedno promovirati i novi projekt na kojem radi, a riječ je o akustičnim varijantama pjesama, bližim rocku ili pravom pop-rock zvuku.

 

Upravo u taj novi koncept, kazao nam je sam Toni, odlično se uklopila iznimno uspješna regionalna autorica Aleksandra Milutinović, koja potpisuje pjesmu 'Laku noć' u djelu glazbe i teksta.

 

„Ovo je nastavak odlične suradnje s Aleksandrom koja stoji i iza mojih prijašnjih pjesama 'Zar malo to je', 'Krik', 'Mjesečar', kojima je u potpunosti pogodila senzibilitet i energiju, koji se pak odlično uklapaju u novi zvuk koji njegujemo. Kao autorica je, kao i Miro Buljan, krucijalna za naš novi akustični projekt i zvuk kojem težimo.

Istodobno sam pomladio i prateći band, novim mladim snagama, koje su donijele i odlične nove ideje.

'Svi koji radimo na ovom projektu jako smo sretni i ponosni na naše novo malo dijete. Predajemo vam ga sa povjerenjem jer znamo, da to znate vrednovati i primiti pod svoje.

Nova pjesma nastala je u zmajevu gnijezdu, Hit Records studija“,  poručuje Toni Cetinski.

 

'Laku noć' prati i video spot sniman pod redateljskom palicom Daria Lepoglavca, dok su cijelu priču oko spota zajednički osmislili Toni i Dario.

 

Novom skladbom, Toni se još jednom na sebi svojstven način, zahvaljuje svojoj divnoj publici koja godinama prati njegov glazbeni put, te koja mu pruža motiv i dodatni vjetar u leđa, za nove glazbene poduhvate.