PORTO MONTENEGRO na sajmu nautike u Kanu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 12. rujna 2014. - 10:11
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas predstavlja svoj projekat, marinu za superjahte i luksuzno nautičko naselje – Porto Montenegro, na Sajmu nautike u Kanu, koji se održava od 9. do 14. rujna.

Uz pristaništa i na pontonima, kao u plutajućoj vitrini, pravo iz brodogradilišta premijerno se predstavlja preko 100 novih dostignuća jahting industrije, a Sajam nautike u Kanu i ove godine predstavlja više od 550 brodova, brokerskih kuća i nautičkih centara, među kojima je i Porto Montenegro.

Veliku zainteresiranost za Porto Montenegro iskazali su novinari i potencijalni klijenti, koji su nazočili prezentaciji projekta, i još jednom potvrdili da je ovaj nautički centar jedan od najkonkurentnijih na evropskom tržištu zbog beneficija koje ima: položaj i kulturno-povijesno nasljeđe bokokotorskog zaliva i specijalne pogodnosti za klijente – usluge snadbijevanja gorivom oslobođenim od poreza u okviru marine I dvadesetčetvorosatna usluga Yacht Assist tima. 

Dominantno tržište i ovogodišnjeg sajma u Kanu je evropsko, sa 87 odsto izlagača iz Italije, Njemačke, Španije, Holandije i Švedske.

Sajam je do sada posjetilo preko 40 tisuća posjetitelja koji uživaju u najvećim dostignućima jahting dizajna, njegovim kapacitetima i luksuznosti.