Posljednje predstave natjecateljskog programa Kotor Art-a

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 09. srpnja 2014. - 10:42
Autor: 

U okviru natjecateljskog programa Kotorskog festivala pozorišta za djecu, večeras, 9. srpnja u Kotoru će biti izvedene dvije predstave.

Na Pjaci od kina u 20 sati, Dečje pozorište iz Subotice odigrat će predstavu "Crvenkapica i vuk". Predsatvu je režirala Nady Viktoria Eva, a igraju Gal Elvira, Szloboda Tibor, Greguss Zalan.

Na Ljetnjoj pozornici u 21:30 bit će odigrana posljednja predstavu ovogodišnjeg natjecateljskog programa, pod nazivom "Džejmsove mačke", Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka. Predstavu je režirao Nikola Zavišić,a igraju: Edi Ćelić, Ivica Lučić, Areta Čurković, Lidija Kraljić i Aleksandra Colnarić.

Prateći program za 9. srpanj izgleda ovako:

-Na Trgu od oružja u 19:30 s programom "Dječija igra i osmijeh" predstavit će se brojne privatne i javne predškolske ustanove iz Crne Gore.

-U Kulturnom centru u 20 sati, Zmajeve dečje igre iz Novog Sada izvest će predstavu "San jedne Marte".

-Na Trgu Svetog Luke u 21 sat, Međunarodni festivalski orkestar kojim će dirigirati Radovan Papović izvest će završni koncert.

-Na Trgu od oružja u 21:30 Studio za moderan ples, balet i mažoretke Alisa iz Kotora imat će svoje veče.

-U Atrijumu Kulturnog centra u 22 sata đaci JU Katolički centar Sv. Franjo i Opće gimanzije Tuzla odigrat će predstavu Antigona.