Predstava „Hotel 88“ premijerno u Crnoj Gori

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 11. siječnja 2018. - 10:37
Autor: 

Kazališna publika je navikla na ograničenost prostora gdje su glumci s jedne strane – na bini, a publika s druge – na stolicama. Predstava ‚‚Hotel 88″ razbija tu svakodnevnu kazališnu  stegu i staje ‚‚oči u oči“ pred publiku u jednoj hotelskoj sobi, ovog puta, premijerno u Crnoj Gori u hotelu Regent Porto Montenegro.

Iako neuobičajeno, komad ‚‚Hotel 88″ zaista će se igrati u hotelu Regent – Porto Montenegro Tivat. Publika će sjediti u sobi zajedno sa glumcima i biti dio scenografije sačinjene od realnog, upotrebljivog namještaja, pravih zidova, plafona i podova i s predivnim pogledom na zaljev.

“Hotel 88” je romantična priča, u adaptaciji i režiji Staše Koprivice, koja spaja suvremeni ambijentalni teatar i tradicionalne komedije situacije.

Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mjesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, s potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo u potpunosti simpatično i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tijekom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovih  ljudi doživjet će strasne, ali i urnebesne promjene.

U predstavi igraju Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović, Anđela Jovanović i Vladimir Aleksić.

Predstava će biti odigrana u Teodo dvorani  hotela Regent Porto Montenegro, 13. i 14. 1.,  od 20.00 sati.

Karte se mogu rezervirati i kupiti na biljetarnici Centra za kulturu Tivat.