Predstava “Međuigre 0-24” u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 09. prosinca 2016. - 9:00
Autor: 

Istaknuti umjetnik Zijah A. Sokolović gostuje sa svojom predstavom “Međuigre 0-24” u Velikoj dvorani Centra za kulturu Tivat u petak,  9. prosinca, u 20 sati.

 

Zijah  Sokolović, jedan od najzanimljivijih autora neviđene teatarske energije, ovaj puta u ulozi izvođača, reditelja i dramaturga  na književno kritično satirični način komentarisat će političke događaje i društvena stanja.

 

„Moj kabare, "Međuigre 0-24", želi dodirnuti besmislenost i manjak logike čitavog ljudskog djelovanja sa sviješću da je čovjek uhvaćen u zamku civilizacije i usamljenosti, kao prirodnog stanja, i da se to ne može izliječiti, ali može ublažiti. Cervantesove "međuigre" su bile male kratke predstave u pauzama između činova dugih i velikih predstava kao odmor za gledatelje. "Međuigre 0-24" su mala kratka razmišljanja u pauzama između dugih i velikiv životnih obveza. "Međuigre 0-24" su sastavljene od mnoštva svakodnevnih razmišljanja stavljenih u formu kratkih priča, od kojih nekoliko njih čini okosnicu kabaretske forme, a ostale se mijenjaju od predstave do predstave.  Osnovna ideja „Međuigri 0-24“, u galopu civilizacije i poplave kapitalizma, je da čovjek ne odgađa mala, kratka zadovoljstva koja mu donose smirenje i duševni mir. Sad nije vrijeme….sad nije vrijeme…...sad je kasno!”
Zijah A. Sokolović

 

Cijena karte je šest eura.

Informacije i rezervacije na telefon:  069 324 799