Predstava „Sumnjivo lice“ u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 17. svibnja 2018. - 8:26
Autor: 

      Predstava  „Sumnjivo lice“  Okret teatra iz Beograda u suradnji sa Centrom za kulturu Tivat, bit će odigrana 18.5.,  u dvorani  Upravne zgrade Porta Montenegra, s početkom u 20:30 h.

      „Na duhovit, zanimljiv i lepršav način, uz kreativno osmišljenu scenografiju i kvalitetnu muziku, glumci će oživjeti živopisne likove kojima je Nušić opisao stanje u društvu, ali i ismijao loše karakterne osobine ljudi, koje su univerzalne i prisutne u svakom vremenu. Predstava je namijenjena kako učenicima osnovnih i srednjih škola, tako i starijim građanima", kaže se u najavi predstave.

 Uloge tumače: Marko Nikolić, Danijela Tanasković, Marija Ćeranić, Nikola Krneta, Milan Vranešević. Predstava je rađena po jednom od najpoznatijih djela Branislava Nušića.

     OKRET TEATAR je kazališna  trupa osnovana 2012. godine u Beogradu sa željom da svojim predstavama djeci i mladim ljudima približi svijet lektire. Trupu čine diplomirani glumci s iskustvom stečenim kroz brojne ostvarene uloge u beogradskim kazalištima „Boško Buha", „Pozorište na Terazijama", „Jugoslovensko dramsko pozorište", „Narodno pozorište", „Madlenianum", kao i u televizijskim igranim serijama, dječjim televizijskim programima i igranim filmovima.

Cijena ulaznice je 5 eura.