Regent Porto Montenegro na sajmu ‘Conventa’ u Ljubljani

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 24. siječnja 2015. - 10:55
Autor: 

Regent Porto Montenegro predstavio je svoju ponudu na sajmu kongresnog turizma “Conventa” u Ljubljani, 21. i 22. siječnja. Ova berza već nekoliko godina okuplja brojne izlagače s područja jugoistočne Europe - ove godine je 126 izlagača (hoteli, kongresni centri i brojne agencije) poklonilo povjerenje organizatorima Sajma.

Predstavnici hotela po prvi puta su predstavili tivatski Regent Porto Montenegro kroz brojne direktne sastanke s organizatorima kongresa, seminara i konferencija iz regije i Europe.

Posjetama sajmovima koji se odnose na kogresni turizam; ciljanim promotivnim aktivnostima i brojnim mogućnostima za organizaciju dopunskih edukativnih izleta očekujemo da Regent Porto Montenegro na međunarodnom kongresnom tržištu dobije epitet nezaobilaznog izbora za konferencijski turizam. To bi omogućilo brojnije posjete ne samo hotelu već i Tivtu, i čitavoj Boki Kotorskoj, u predsezoni i postsezoni.- priopćili su na Sajmu predstavnici hotela Regent Porto Montenegro.

Podsjećamo, moderni konferencijski sadržaji hotela Regent Porto Montenegro se sastoje od elegantne banket sale “Teodo” kapaciteta do 200 ljudi i nekoliko manjih sala za sastanke idealnih za svečane događaje. Svi konferencijski kapaciteti nalaze se na prvom katu i uživaju pogled na tivatsku marinu Porto Montenegro.