Spektakularna izložba skulptura duž cijele promenade Porto Montenegra

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 20. srpnja 2017. - 9:04
Autor: 

Svjetski priznata galerija Bel-Air Fine Art postavlja spektakularnu izložbu monumentalnih skulptura duž cijelog nautičkog naselja Porto Montenegro - svečano otvorenje je zakazano u petak 21. srpnja u 20 sati na mulu 2 (na promenadi ispred Italian garden-a hotela Regent Porto Montenegro). Izložbi će nazočiti  i ministar kulture prof. mr. Janko Ljumović.

Do sada neviđena ART postavka na otvorenom u Crnoj Gori, u suradnji s galerijom Gayo, zasigurno će biti vodeći umjetnički događaj u ovoj sezoni - 21 monumentala skulptura međunarodno priznatih umjetnika kao što su Richard Orlinski, Carole Feuerman i Hiro Ando savršeno će se uklopiti u koncept marine i nautičkog naselja Porto Montenegro. 

Nakon otvorenja svoje prve galerije u Ženevi 2004. godine, Bel-Air Fine Art izgradila je imidž i povjerenje umjetničke javnosti diljem svijeta, surađujući sa svjetski priznatim umjetnicima – te je realizirala umjetničke performanse u Parizu, Kanu, Veneciji, Abu Dhabi-u, Dubaïju, Beirutu i Majamiju. Ovog su ljeta prvi puta u Crnoj Gori donijeli selekciju suvremenih skulptura – crnogorska javnost će imati priliku da uživa u njima tijekom srpnja i kolovoza mjeseca.