Ususret 64. Zagrebačkom festivalu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 26. siječnja 2017. - 8:55
Autor: 

U petak 27. siječnja bit će održan 64. Zagrebački festival uz direktan tv prijenos.

Novi umjetnički direktor festivala Neno Belan i članovi festivalskog uredništva: Ivana Vrdoljak Vanna, Massimo Savić, Nenad Borgudan, Marijan Brkić i Tomislav Štengl, preslušali su rekordnih 270 pristiglih prijava i na kraju se odlučili za 22 pjesme sljedećih izvođača: Akvarel, Ana Androić Knežević, Ana Opačak, Antonela Doko, Bang Bang, Belfast Food, Damir Kedžo, Daria Hodnik, En Face, Hari Rončević, Ivo Perkušić, Jacques Houdek, Lovre Lučin, Magdalena Bogić, Manntra, Mario Petreković, Mia Dimšić, Nikolina Tomljanović, NoA & Ivana Kindl, Saša Lozar, Tedi Spalato i Zrinka Posavec.

 

Umjetnički direktor festivala Neno Belan zadovoljan je postignutim: „Moje kolege iz uredništva i ja stojimo iza odabrane 22 skladbe i smatramo da one predstavljaju presjek domaće moderne pop produkcije, idealne za Zagrebački festival. Uvjeren sam da će sve pjesme zaživjeti u radijskom eteru i imati dug život i nakon festivala“, poručio je Belan.

 

Ususret festivalu imat ćemo i goste na zajedničkim valovima Skala radija i Radio Duxa.

Danas, o svojoj karijeri i o novoj pjesmi za ovaj festival govorit će Daria Hodnik, a sutra, na dan Festivala možete poslušati razgovor s grupom Bang bang.

Intervjue možete poslušati u 11 i 17 sati.