Zajedno za zajednicu: Uređena Sportska dvorana na Župi

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 12. prosinca 2014. - 9:37
Autor: 

Sedmom u nizu akcija u sklopu projekta društvene odgovornosti Zajedno za zajednicu, petnaestak zaposlenih u kompaniji Adriatic Marinas – Porto Montenegro, danas je završilo radove na uređenju dvorišta i hola Sportske dvorane na Župi.

 

Radovi na projektu vrijednom nešto više od 5.000 eura koje financira Adriatic Marinas podrazumijevali su potpuno uređenje dvorišta ispred dvorane i uređenje enterijera u lobiju ispred velikog rukometnog i košarkaškog terena – krečenje zidova, lakiranje drvenarije, promjenu zastora na prozorima i postavljanje novih tepiha.

 

Na jarbolima ispred Dvorane visit će zastave tivatskih sportskih klubova koji treniraju u Župi.

„Potrudili smo se da dvorani vratimo stari sjaj jer je ovo zdanje centar tivatskog sporta. Ponosni smo što je naša posljednja akcija u ovoj godini u projektu Zajedno za zajednicu protekla u dobroj atmosferi i vrlo produktivno, a što je potvrdio i predsjednik Opštine Tivat Ivan Novosel sa saradnicima, koji je danas obišao radove. Pozivamo Tivćane da razmisle o akcijama koje možemo organizovati u 2015. godini, kako bismo zajedno Tivat činili sve ljepšim i ugodinijim mjestom za život, ali i boravak gostiju– kazao je PR menadžer kompanije Adriatic Marinas Danilo Kalezić.


Izuzetno mi je drago da se akcija događa upravo danas, uoči večerašnje utakmice Teodo – Rilski, kada će Sportska dvorana Župa igrače i navijače dočekati u novom ruhu. Vjerujem da je ovo tek početak saradnje između našeg sportskog objekta i Porto Montenegra i zahvaljujem svim volonterima koji su danas učestvovali u ovako produktivnoj akciji – istakao je direktor Sportske dvorane Župa Vasilije Zeljak.

 

Inače, za projeat Zajedno za zajednicu, kompanija Adriatic Marinas dobila je u studenom ove godine priznanje ISKRA za specijalan doprinos lokalnoj zajednici koje dodjeljuje koje Fond za aktivno građanstvo fAKT.